0650286122 info@meesmusic.nl
Selecteer een pagina

Rens van Renssen

Waar de meeste kinderen de voorkeur geven aan gitaar, drums of piano, nam ik op jonge leeftijd een wat eigenzinniger besluit. Na een gedegen basis op blokfluit, wilde ik klarinet, basklarinet en accordeon leren spelen. Inmiddels ben ik na ruim 25 jaar tijd uitgegroeid van beginner naar gepassioneerd muzikant met een zeer brede interesse in muziek.

Ik laat mij niet beperken in een genre en na mijn artiestenopleiding MBO Artiest Muziek aan het ROC van Amsterdam is geen enkele muziekstijl mij vreemd. Met mijn zelf geïnitieerde en geregisseerde afstudeeravond voor het ROC “ Trip Around the World”  in mei 2010 in een uitverkocht Parktheater te Alphen aan den rijn, sleepte ik mijn diploma in de wacht.

Na dit diploma te hebben behaald heb ik op de Marnix Academie mijn diploma leerkracht basisonderwijs behaald en sta naast MeesMusic, 3 dagen voor groepen in de bovenbouw en zit muziek verweven in mijn lessen.

Buiten mijn opleidingen heb ik veel ervaring opgedaan in diverse ensembles waaronder “ Geen Idee”, L’acoustique, Tess et les Moutons en Arti et Religioni ( Harmonie orkest) waarmee ik onder andere optrad door diverse speciale locaties in Parijs.

Naast uitvoerend artiest ben ik gepassioneerd en bevlogen muziekleerkracht en worden mijn lessen aangepast aan het niveau, de leeftijd, wensen van de leerling en zijn ze zowel gericht op inhoudelijk spel als improvisatie. Plezier en creativiteit zijn de belangrijkste elementen van mijn lessen, workshops en bandcoaching.